ATLETIK i Viborg AM

Vi tilbyder atletiktræning for både børn og voksne og har gode træningsfaciliteter på Viborg Atletik Stadion.

De ”Store” kom hjem med 1 guld medalje, 1 sølv medalje og 1 bronze medalje samt flere PR

Marselisborghallen sydede af aktivitet i weekenden da det årlige DGI landsmesterskab i atletik blev afholdt. Med 220 aktive børn, unge og få seniorer.

Den ”Store” gruppe stillede med 5 topmotiverede atleter og det gav gode resultater.

Veronika Krogh Andersen, fik en. 2. plads  på 60m i tiden 9.06sek. i det indledede heat og en flot 6. plads på 9.20sek. i semifinalden. Veronika fik en sølvmedalje i kuglestød med et stød på 8.94m. Sejt.

Mathilde Kapper slog PR på 800m inde, med en flot 5. plads i tiden  2.58.65min. Godt løbet.

Mathias Skov Hansen slog PR i 60m hæk i tiden 12.75sek. og tangerede sin PR i højde med et spring på 1,25m. Det er 15cm højere end til LM sidste år så der er sket noget på det forgangne år. Det blev til en 6. plads ud af 14.

Frederik Kapper Vandt en guldmedalje på 800m. i tiden 2.31.28min. Super flot.

Mads Moos Larsen tangerede sin PR i Højde med et spring på 1,60m og fik en fjerde plads ud af 8 i hans aldersgruppe. Det bliver spændende at se om der bliver sat ny PR til DM næste weekend i skive. Mads vandt en Bronze medalje i længdespring og satte PR med et super spring på 4.73m. Han satte desuden PR i 3-spring med et spring på 10.12m.

Det var en god og lang dag i Århus.Vi trænere er særdeles tilfredse og meget stolte af Atleternes flotte indsats.

Se billeder fra dagen på: LM 2010

Mvh. Morten

Seneste nyt - Atletik

Gode Viborgresultater ved inde DMU i Skive

03.03.2024 -

De danske mesterskaber i indendørsatletik for ungdom blev afviklet i weekenden 2.-3. marts i Skives indendørs atletik-arena. Hele 14 fra Viborg AM havde kvalificeret sig til at deltage, og der blev hentet 9 medaljer hjem til byen.