ATLETIK i Viborg AM

Vi tilbyder atletiktræning for både børn og voksne og har gode træningsfaciliteter på Viborg Atletik Stadion.

Thijs Nijhuis løb sig fredag eftremiddag dansk tid et noget nær perfekt disponeret 5000m løb. Målet var en finaleplads og planen var at bruge det de kræfter der skulle til for at indfri det mål – hverken mere eller mindre.

Thijs Nijhuis løb sig fredag eftermiddag dansk tid et noget nær perfekt disponeret 5000m løb. Målet var en finaleplads og planen var at bruge det de kræfter der skulle til for at indfri det mål – hverken mere eller mindre.

Om løber fortæller Thijs:
Jeg er rigtig glad for, at komme i finalen. Jeg havde det hele under kontrol. Der var utroligt varmt (30 grader + en klam trykkende luft kaldet fugtighed) så det passede mig fint, at vi kom roligt i gang. Jeg lagde mig som 9 indtil 3 km som blev rundet i 8.47, så løb jeg mig op som nr. 7 indtil 600m igen hvor jeg hår i front og presser på til 300m igen. Her ser jeg vi er 4 tilbage og 5 går direkte videre, så løber afslappet hjem, ingen grund til at spilde kræfterne.

Finale søndag
Efter løbet fredag aften har Thijs en fortjent hviledag lørdag inden det gælder finalen søndag formidddag kl. 11.10 dansk tid.
- Jeg vil gøre mit bedste. Det betyder et kontrolleret udlæg uanset hvad, da folk går meget i stå til sidst på grund af varmen. Jeg skal i hvert fald i top 10 og gerne top 7, så er jeg i bedste halvdel af finalen. Men i finalen kan alt ske så jeg holder mig til og afventer, da jeg har en god finish. I dag løb jeg 2.40 på sidste km med overskud.

Seneste nyt - Atletik

Gode Viborgresultater ved inde DMU i Skive

03.03.2024 -

De danske mesterskaber i indendørsatletik for ungdom blev afviklet i weekenden 2.-3. marts i Skives indendørs atletik-arena. Hele 14 fra Viborg AM havde kvalificeret sig til at deltage, og der blev hentet 9 medaljer hjem til byen.