Børn og unge

Viborg Atletik og Motion har ca. 100 børn og unge, der dyrker atletik fordelt på fire hold. Kammeratskabet vægtes højt, selv om atletik er en individuel sport, hvor den enkelte hele tiden forsøger at forbedre sine egne personlige rekorder. Der tilbydes stævner både på hjemmebane og i vore naboklubber, jo ældre udøveren er, des flere stævner bliver tilbudt.

De fire hold:

Familieatletik træner onsdage kl. 17-18 maj til september.

Mor, far og børn på samme hold. Træningen er en blanding af leg og udfordringer i form af atletikkens discipliner. En ugentlig træning i sommerhalvåret.
Trænere: Sonja Stigsen.


Børn 8-11 år træner torsdage kl. 16.30-18.00.

Leg er stadig en del af træningen, men der kommer nu flere discipliner til, og træningen er mere målrettet efter den færdige øvelse. ”Det skal være sjovt at gå til atletik” er trænernes motto.
Trænere: Sonja Stigsen, Peter Videsen, Rebecca Uhrenholt, Frida NørrJørgensen og Maria Fai Dalager.


Børn/unge fra 12 år træner tirsdage og torsdage kl. 16.30-18.00

Der trænes to gange om ugen, yderligere træning efter aftale. Træningen er mere struktureret og specialiseret efter disciplinerne og udøvernes udviklingspotentiale.   
Trænere: Mathias Skov Hansen, Ole Trier Nørskov og Mick Thisted + flere hjælpetrænere.


Mellem/langdistanceløbere træner tirsdage og torsdage kl. 16.30-18.00 hele året.

For børn og unge fra 12 år, der der har lyst til at løbetræne. Træningen består oftest af intervaltræning på atletikstadion og i terrænet omkring. Børn under 12 år kan deltage i begrænset omfang efter aftale med trænerne.
Trænere: Lars Vels, Michael Elkjær, Ulla B. Jacobsen og Ingerlise Villum Jensen.

Generelt:

I vinterperioden ligger noget af træningen indendørs, så man skal have tøj med til både ude og inde.

Træningen følger skolernes ferier, i ferierne er der kun træning efter aftale med trænerne.

Venteliste. Det er vort mål, at det skal være rart at gå til atletik, både for børnene/de unge og for de frivillige trænere, derfor kan vi ikke lade flere starte, end der er trænere til.

Forhør om der er plads på til dig, mail til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – og har du lyst til at starte som træner, er det samme adresse! Vi skal nok sørge for at du kommer på trænerkursus.


Medlemsskab

Ønsker du at blive medlem i en af Viborg Atletik og Motion's afdelinger, skal du blot klikke på "bliv medlem nu!" herunder og udfylde formularen.

Bliv medlem nu!
Udmelding her