Walk & Run starter søndag den 5. november 2017

Walk & Run er et gratis og uforpligtende tilbud til dem, der vil i gang med at løbe. Det er en forudsætning, at deltagerne kan gå 5-6 km i raskt tempo uden at blive forpustet. I begyndelsen går deltagerne mere, end de løber. Efter jul kan deltagerne løbe hele vejen rundt om Søndersø.

Walk & Run træningen ledes af erfarne trænere fra Viborg AM. Træningsprogrammet til Walk & Run 2017-2018 kan hentes via linket nedenfor. Træningsprogrammet udleveres også i forbindelse med fællestræningen.

Træningen starter søndag den 5. november 2017 kl. 10.00 fra Viborg Atletikstadion, Vinkelvej 32 i Viborg. Derefter trænes hver torsdag kl. 19.00 og hver søndag kl. 10.00 frem til og med torsdag den 11. januar 2018. En gang om ugen skal deltagerne selv stå for deres træning.

Kom som du er - og husk: Det er gratis og uforpligtende. Det eneste, du skal huske, er løbesko og tøj, der passer til motion.

Walk & Run arrangeres af Viborg Atletik og Motion
Efter træningen søndag den 5. november er der kaffe og morgenbrød på Viborg Atletikstadion

 

Hent træningsprogrammet her


Medlemsskab

Ønsker du at blive medlem i en af Viborg Atletik og Motion's afdelinger, skal du blot klikke på "bliv medlem nu!" herunder og udfylde formularen.

Bliv medlem nu!
Udmelding her