Løbedagbog

Løbedagbogen giver dig mulighed for at registrere dine løbeture. Dermed kan du holde øje med hvor langt du løber, hvor hurtigt du løber og hvor langt du løber i dine enkelte løbesko. Kalenderen indeholder også Viborg Atletik og Motions motionsløb samt enkelte andre motionsløbstørre, som måske har din interesse.


Hvis du ikke brugte kalenderen i de foregående år, anbefales du at printer teksten i dette indlæg ud, så har du en forklaring ved hånden, når du skal bruge excel-dokumentet første gang.


Download Løbedagbog 2018 (Excel-dokument) her


GODE RÅD TIL EXCEL-DOKUMENTET:


Start med at gemme excel-filen på din computer. Nedenstående forklaring/eksempel gælder januar måned:
Indtast distancen i kolonne C og tiden med kolon x:xx:xx (timer, minutter og sekunder) i kolonne D, hvorefter din km tid fremkommer automatisk i kolonne E. I kolonne F angiver du med et bogstav (A-H), hvilket sko du har benyttet på dagens tur.

Eksempelvis januar måned: Du får en sammentælling for de enkelte uger ud for søndagen i kolonne G og totalt for måneden i celle C37 og for året i celle D1. Hvis du også ønsker at kende den gennemsnitlige distance pr. uge, ændrer du bare formlen i celle K2 vha. F2-knappen (distancen i alt divideret med antal uger). Din gennemsnitlige km. tid på alle dine ture fremkommer i celle K1. Summen af hvor langt du har løbet i dine løbesko fremkommer i celle S1 ved sko A, celle S2 ved sko B etc.

Din distance vises også som søjlediagram længere nede i dokumentet. Hvis du ved, hvor langt du har løbet i de enkelte måneder i de foregående år (2011-2016), angiver du dette i celle D89 til celle L100.

Uden for udskriftsområdet er der lidt oplysninger til dokumentet; nemlig detaljeret regnskab for dine enkelte løbesko. Hvis du har styr på hvor langt du allerede har løbet i dine løbesko ved årets udgang, kan du angive dette i celle BH8 til celle BH15. Du har også muligheden for at indsætte f.eks. Avis-maratons program eller dit eget løbeprogram, hvis du løber et sådan samt distancerne for Marathongruppen søndagsture i celle BC20 til celle BC72.

Jeg ved godt at ovennævnte var en gevaldig smøre, men hvis excel-filen driller dig eller du evt. har spørgsmål til fremsendte, er du meget velkommen til at sende en mail til mig på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Jeg håber du vil få stor glæde af løbedagbogen, som for mange måske også kan være et incitament til at komme ud at løbe en tur.

GOD FORNØJELSE!

Mange løbehilsner
Jan Poulsen

 


Medlemsskab

Ønsker du at blive medlem i en af Viborg Atletik og Motion's afdelinger, skal du blot klikke på "bliv medlem nu!" herunder og udfylde formularen.

Bliv medlem nu!
Udmelding her