viborg100km LOGO


”Afvekslende DAF opmålt rute, masser af tilskuere, mange deltagere, gode muligheder for egen forplejning”. Er det noget du prioriterer når du skal vælge et ultraløb, så er Viborg 100 km helt sikkert noget for dig. Vi er en integreret del af Viborg 24 timersløb, vi løber på en 5,7 km rundstrækning, på både asfaltstier og flade ”skovstier”. Derudover er vi IAU certificeret, så løbet er akkreditteret i forhold til gældende internationale ultraløbs regler.

Læs mere på løbets hjemmeside: www.viborg100km.dk


certificeret dgi

Viborg 100km er blandt de bedste løb i Danmark?

Viborg 100km løb er som nævnt certificeret, hvilket kun sker for de bedste løb i Danmark. Certificeringen er en garanti for dig som deltager, for at løbet er velorganiseret og giver en god løbsoplevelse. Certificeringen betyder bl.a. at Viborg 100km lever op til en række forskellige certificeringskriterier, som Dansk Atletik Forbund og DGI har opstillet for løb i Danmark. Det er kriterier som sikrer, at der til løbet er et højt niveau af kvalitet, service og sikkerhed – som netop gør sig gældende for viborg 100km
Vi er stolte af certificeringen og vi glæder os meget til for at byde løberne velkommen til Viborg 100km til august.

Arrangementsmenu

Medlemsskab

Ønsker du at blive medlem i en af Viborg Atletik og Motion's afdelinger, skal du blot klikke på "bliv medlem nu!" herunder og udfylde formularen.

Bliv medlem nu!
Udmelding her