Store DM i Skive

 

I weekenden den 16.-17. februar deltog tre af klubbens unge løbe-talenter i konkurrence på seniorplan ved Store DM inde i Skive.


Selv om både Elias Shifris, Alexander Tengblad Nikolaisen og Mie Gam alle kun er i 16-17 års gruppen, markerede de sig med rigtig flotte resultater.

Drengene var allerede i aktion lørdag, hvor der var tre indledende heats på 800 m. Den bedste fra hvert heat samt de tre bedste tider gik videre til finalen. Alexander var i heat med Andreas Bube, og han fulgte så flot med, at han endte med næstbedste tid i heatet: 1.57.81, ny PR og kun 3/10 s fra Bube. I Elias heat blev det en rigtig taktisk affære, hvor udgangstempoet var så langsomt, at kun én gik videre til finalen. Elias tid blev således også 8 sekunder fra PR: 2.07.51. Lidt ærgerligt for Elias, men så har han forhåbentlig gode kræfter i behold til næste weekends DMU, hvor der løbes i aldersgrupper.

I søndagens finale på 800 m lagde Andreas Bube afstand til de fem øvrige fra start, så sejren blev suveræn. Alexander fulgte fint med de fire øvrige, og formåede endda at ende som en samlet nr. 4 i tiden 1.59.63. En super præstation, som Alexander også selv var rigtig godt tilfreds med efter løbet.

Mie skulle løbe 3000 m i et 11 kvinder stort felt, og hun fulgte fint med førergruppen på 6 langt hen i løbet. På de sidste omgange måtte hun dog  slippe lidt, men formåede alligevel at komme i mål i en flot 5. plads i tiden 10.08.21, kun ½ s fra hendes PR. Vinderen blev Maria Larsen, der er dansk rekordholder på distancen.

De fine resultater lover godt for næste weekends DMU i Skive, hvor der fra Viborg deltager 13 unge løbere (800 m, 1500 m og 3000 m) samt 2 unge fra atletik (kuglestød og højdespring) fra.

Igen skal lyde en opfordring til at komme til Skive og heppe på Viborg AM - det er super spændende!


Medlemsskab

Ønsker du at blive medlem i en af Viborg Atletik og Motion's afdelinger, skal du blot klikke på "bliv medlem nu!" herunder og udfylde formularen.

Bliv medlem nu!
Udmelding her