Træningskonceptet Løb-Motion

Har du en drøm om at komme i form - prøv Løb-Motion

Med en flot placering som nr. 14 i den smalede stilling og en 3. plads i gruppen for løbere op til 23 år, blev det til en fornem debut ved Etape Bornholm for Emil Kortbæk Aarestrup.

Med en flot placering som nr. 14 i den samlede stilling og en 3. plads i gruppen for løbere op til 23 år, blev det til en fornem debut ved Etape Bornholm for Emil Kortbæk Aarestrup.

Om løbet fortæller Emil:
- Etapen har været min største og fedeste løbeoplevelse til dato. Jeg har aldrig oplevet noget så fedt, som at deltage i et etapeløb, hvor alle vil det samme, nemlig at gennemføre og få en god tid... Det er så fedt at være i den løbestemning, som løberne og de mange tilskuere er i!

Første dag = værste dag
Første etape blev løbet er 10 km og foregår i Hasle. Her havde Emil sin værste dag på ugen:
- Jeg løb meget langsommere end forventet, men det var pga. at ruten var ændret og den hedende varme!

Med en værste dag er der også altid en bedste dag, at fortælle om. For Emil kom den onsdag, hvor der løbes ved Almindingen:
- Bedste dag var i Almindingen, hvor jeg bare følte at alt gik super godt. Jeg overhalede to løbere til sidst op ad bakken mod målportalen!

Viborg Atletik & Motion har igen i år været godt repræsenteret med løbere fra bl.a. Marathongruppen og elite-afdelingen. Bedste Viborg kvinde blev Belinda Ditlevsen med en samlet placering som nr. 22 og en flot 6. plads i sin aldersgruppe. Belinda deltog i holdkonkurrencen, hvor hun sammen med sine holdkammerater fra Runners Corner / Salomon vandt firmadysten i overlegen stil.

Etape Bornholm har hvert år mere end 2000 deltagere og fordeler sig sig med en etape hverdag fem dage i træk. Tilsammen udgør de fem etaper et helt marathonløb - alt 42,195 km.