Viborg Stafetten 2015 resultater mv.

Onsdag aften blev Viborg Stafetten 2015 gennemført med deltagelse af 12 hold. Viborg Stafetten er et stafetløb, hvor hvert hold består af tre personer, som hver løber en tur rundt om Søndersø (5.71 km). Start og målområde var placeret på Søndersøstien neden for Atletikstadion. Tre kvindehold, et herrehold og otte mixhold stillede til start.

Hos kvinderne var Frontløberne fra Viborg Atletik og Motion hurtigst med en samlet tid på 69,28 minutter. Holdet bestod af Camilla Laursen, Kirstine Bach Storgaard og Sanni Hvam Pedersen. Aftenens hurtigste hold var Viborg AM ´s herrehold med Ivan Riise, Lars Vels og Morten Stilling som klarede de tre omgange på 57,34 minutter. Hos mixholdene var Favoritterne fra Viborg AM hurtigst med tiden 66,06 minutter. Holdet bestod af Kim Steen Kristensen, Gitte Søgaard Andersen Ulstrup samt Morten Holm Laursen.

De hurtigste tider rundt om Søndersø havde Lars Vels med 18.54 minutter, Morten Stilling 18,57 minutter og Ivan Riise 19,46 minutter. Hurtigste kvinde var Camilla Laursen med tiden 22,05 minutter.

Efter løbet samledes deltagerne i Viborg Atletik og Motions klubhus hvor der var pastasalat, øl, vand. De tre vinderhold fik overrakt deres præmier og der blev trukket lod om en række præmier.

 

pdfViborg_Stafetten_resultatliste_2015.pdf

DSC 0138 web

Løberen fra VK Running Club (hold 13)
DSC 0141 web

Vinderholdet i herre klassen (fra venstre Ivan riise, Lars Vels og Morten Stilling)
DSC 0144 web

Vinderholdet hos kvinderne (fra venstre Sanni Hvam pedersen, Kirstine Bach Storgaard og Camilla Laursen)


 


Medlemsskab

Ønsker du at blive medlem i en af Viborg Atletik og Motion's afdelinger, skal du blot klikke på "bliv medlem nu!" herunder og udfylde formularen.

Bliv medlem nu!
Udmelding her