Viborg AM Tri- og duathlon

På den korte distance vandt Majken T. Jeppesen kvinde single rækken. Hun tilbagelagde 5 km løb, 20 km cykling og til slut 2,5 km løb i tiden 01:19:44.

Ved Viborg Velgørenheds Duathlon vandt Viborg Atletik og Motion trio den lange distance i tiden 1:55:17 med en margin på 4:16 ned til andenpladsen, Boligselskabet Sct. Jørgen Elite, hvor to Viborg Atletik og Motion medlemmer klarede løbeturene i fin stil, i det Nanna Bagger stod på den afsluttende løbetur, mens Emil Kortbæk Aarestrup tog sig pænt af første turen. Begge meget talentfulde løbere, som er i rivende udvikling.

Lars Vels startede med første løbetur på 10 km og efter 32 min 21 sek. forsatte Michael Elkjær på cyklen. Han tilbagelagde de 40 km i tiden 01:01:13. Holdets eneste kvinde, Anette Bisgaard sluttede af med sidste løbetur på 5 km i tiden 10 min 25 sek. Efter løbet var holdet enige om, at vinden flere steder drillede og var en ekstra forhindring på ruten.

Majken, Anette og Lars har deltog alle i Hamborg Marathon d. 21. april, hvor Majken havde debut på distancen. Om kun en uge snører Lars igen skoene ved endnu et maraton, når han stiller til start ved Copenhagen Marathon, som samtidig fungerer som DM på distancen.