Seneste nyt

Gode Viborgresultater ved inde DMU i Skive

03.03.2024

De danske mesterskaber i indendørsatletik for ungdom blev afviklet i weekenden 2.-3. marts i Skives indendørs atletik-arena. Hele 14 fra Viborg AM havde kvalificeret sig til at deltage, og der blev hentet 9 medaljer hjem til byen.

Læs mere …

DGI Landsmesterskaber inde

11.02.2024

Hele ni landsmesterskaber, en andenplads og en tredjeplads var hvad seks godt kæmpende unge atleter fra Viborg AM fik med hjem fra DGI’s Landsmesterskaber, der blev afviklet lørdag den 10. februar i atletikhallen i Randers.

Læs mere …

Det sker...

Vores afdelinger

Første træningsløb hvor ruten var 10 km.

Vi var ca. 150 løbere, og der var efterfølgende kaffe og rundstykker.

Se venligst hjemmesiden vedr. nyt klubtøj.

Fortsat god søndag .

Mvh

Bjarne

Torsdagstræningen kl. 10.00

Dejlig morgen løbetur på 11 km med 95 løbere.

Bjarne

Kold 9km´s løbetur for de 86 fremmødte løbere - der var frugt efter turen. Sub5 + 5.00 - 75.30 - 18 6.00 - 166.30 - 22 7.00 - 137.30 - 6 8.00 - 4 HUSK TORSDAGSTRÆNINGEN FLYTTES FRA KL. 19.00 TIL KL. 10.00 SKÆRTORSDAG - SÅ DERFOR: Vi ses igen på torsdag, kl. 10.00, hvor ruten er på 11km.God weekendBjarne

God Påske

Bjarne

Dejlig 9km´s løbetur for 141 løbere. Vi ses næste torsdag, hvor ruten er på 7km.