Træningskonceptet Løb-Motion

Har du en drøm om at komme i form - prøv Løb-Motion

04:06:26... Mere skulle der ikke til for Søren Rasmussen, som i dag vandt 50 km distancen ved Garmin Trailman Ultra løbet i Rude Skov.

Sejren kom i hus efter et veldisponeret løb, hvor Søren efter 17-18 kilometer fik skabt et hul til forfølgerne.
Konkurrenter som alle beskrives som gode, habile og seje trail løbere.

Ruten var en rundstrækning på 25 km i Rude Skov, som skulle genenmløbes to gange. Underlaget var tungt, fedtet og kuperet - altså ganske krævende.

Løbet var det første af sin slags herhjemme med pengepræmie til vinderne - eller det vil sige i hvert fald hos herrene. De kvindelige podiepladeser kunne således se til, at herrere fik overrakte deres præmiepenge. Kvinderne betaler samme deltagergebyr, løber på samme rute og stiller i det hele taget til start under samme vilkår som herrerne, hvorfor Søren Rasmussen efter løbet valgte at dele sin 1. præmie på 10.000,- med kvindernes top 3 med Dorthe Dahl i spidsen, som vinder.

Opdateres med mere detaljeret løbsberetning....