Viborg AM

En klub i stadig udvilkling

Viborg Atletik og Motion havde i weekenden en lille flok unge atleter til vestdanske ungdomsmesterskaber i Skive. Det blev til en hel række personlige rekorder og to medaljer.

Bedst klarede de unge mellemdistanceløbere sig, Frederik T. Kapper løb en sølvmedalje hjem hos 16-17 års på 5000 m i tiden 16.43.14. På 1500 m blev Frederik nr. 5 i tiden 4.23.36, begge løb i nye personlige rekorder.

Joakim Lindhard i gruppen 18-19 år satte to personlige rekorder, 54.34 på 400 m gav en 4. plads og 2.12.59 gav en 5. plads i det skrappe selskab på Skive Atletikstadion.

Michelle S. Jacobsen måtte melde afbud på grund af en skade, hun plejer ellers at være god for en medalje. Kathrine Monberg hos 14-15 års piger, var tæt på en medalje på 1500 m, men måtte nøjes med en ærefuld 4. i ny personlig rekord: 4.59.51. På 800 m blev det til en 5. plads i tiden 2.28.11. I pinsen deltog Katrine på det danske hold til en holdkamp i Berlin.

Også i 14-15 års gruppen deltog Mathilde E. Christiansen, Louise A. Larsen og Nadja G. Jacobsen. Mathilde løb indledende 100 m på 14.70 og sprang 4,11 i længde på en 14. plads. Louise sprang 1,30 i højdespring på en 11. plads. Nadia løb indledende 100 m på 15.44 og kastede 17,59 med diskos på en 8. plads. Også Frida Hæstrup var tilmeldt, men måtte fra på grund af en skade.

I aldersgruppen 16-17 år deltog springeren Mads Moos Larsen i højdespring. Mads sprang en bronzemedalje hjem med et spring på 1,74. En uge tidligere satte han personlig rekord ved et stævne i Vejle med 1,83, men det kolde og regnfulde vejr i lørdags var ikke godt for springerne.

Endelig havde de to 12-13 årige drenge Bjarke Meyer Pedersen og Mathias Skov Hansen mesterskabsdebut. Mathias deltog i højde, hvor 1,20 rakte til en 9. plads. Bjarke sprang også 1,20 i højde og blev placeret som nummer 11. Bjarke stødte desuden kugle, hvor 6,66 rakte til en 10. plads.