Viborg AM

En klub i stadig udvilkling

Søndag D. 5. oktober kæmpede 23 Viborg atleter til de midtjyske mesterskaber i Silkeborg. Stemningen var god til atletikstævnet, og der var plads alle.

1-DSC 0123

1-DSC 0127

Vejret var igen med stævne-arrangørerne, så selvom kalenderen var nået til starten af oktober, var der blå himmel, sol og lune temperaturer til deltagere og tilskuere.

Der blev kæmpet af både store og små - debutanter og erfarne stævnedeltagere – yngste deltager fra Viborg AM var Ida Skipper, der trods sine kun 7 år, allerede har deltaget i en del stævner. Ældste – og måske mest erfarne deltager – fra Viborg AM var Mads Moos Larsen.

Trods vejret til sidst var lidt koldt, stoppede det ikke de "gule krigere" i at præstere. Viborg atleterne slog nemlig den ene PR efter den anden, især bør Nannas og Astrids højdespringskonkurrence fremhæves da de begge slog PR, pigerne sprang henholdsvis 1,40 og 1,48, godt klaret piger!

Viborg havde også to løbere der debuterede til stævnet, og de to piger løb en fremragende 1000m.

Stævnet var et mesterskab i trekamp, hvilket betyder, at alle resultaterne omregnes til point, og her tager man og lægger pointene fra det bedste: kast, løb og spring sammen. De tre bedste i hver aldersgruppe fik så en medalje, hvilket mange viborgatleter formåede at gøre. Da stævnet også var et nålestævne, kunne atleterne også vinde en nål. Følgende Viborg atleter vandt: