Viborg AM

En klub i stadig udvilkling

Indendørs europamesterskaber for atletikveteraner er lige blevet afviklet i Torun, Polen. Viborg AM’s Ingerlise Villum Jensen i 65-69 års-gruppen er vendt hjem fra sin første deltagelse i indendørs EM med to medaljer.

På distancen 800 m blev det til en sølvmedalje i tiden 3.00.54. Rosalind Tabor fra England vandt i 2.58.58. På 1500 m meter distancen blev det til en bronzemedalje med tiden 6.04.99. Europamester blev igen Rosalind Tabor fra England i tiden 5.58.92. Hun fik følge i mål af sin landsmand Angela Copson, før Ingerlise krydsede målstregen.

Ingerlise fortæller, at begge løb blev løbet taktisk, hvor ingen ville tage føringen og hvor placeringerne blev afgjort på de sidste 200 m. Ingerlise er glad for sine to medaljer, for med en længere skadespause som optakt, havde hun ikke forventet, at kunne tage medaljer i begge løb.